✨ Ontdek ons nieuw feest magazine hier! ✨

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Elsy meisjescollectie winter 2019 online

Elsy meisjescollectie winter 2019 online

Deleye heeft een ruim en divers aanbod meisjesmode van Elsy. Het label is Italiaans en ontwerpt zowel meisjeskleding als accessoires. De ontwerpster gebruikt alleen topmaterialen en elegante kleuren. De creaties zijn zowel sierlijk als sportief.  Ze zijn ook comfortabel en waar je ook komt, ze trekken steeds de aandacht.

De herfst- en wintercollectie 2019 bestaat onder meer uit truien en cardigans in dierenprint, ruitjesbroeken, toffe grijze jeansbroeken, broeken met wijde pijpen, ribfluwelen broeken, sweaterjurkjes, rode donsjasjes met ecologische bontkraag, rolkraagtruien...

 

We hebben ook leuke accessoires.

 

Prachtige, trendy collectie!

 

Kom snel kijken op Deleye.be naar onze uitgebreide Elsy meisjescollectie. Bij Deleye geniet je van gratis verzendkosten boven een aangekocht bedrag van 90EUR. Bovendien kan je binnen de 14 dagen na aankoop je gekochte artikel gratis terugsturen. Betalen doet je op de manier waarmee je het meest vertrouwd bent, want wij werken samen met meerdere betaalinstanties. Heb je nog vragen? Stuur dan snel een mail naar webshop@deleye.be. Wij helpen je graag en geven je vrijblijvend stijladvies.

Veel shopplezier.