Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Meisjes TWINSET

Filteren

162 artikelen

per pagina

162 artikelen

per pagina

TWINSET meisjescollectie online

Heeft u een feest in het vooruitzicht? Doet uw dochter haar eerste communie, haar vormsel of lentefeest? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een prachtige outfit voor haar. TWINSETt is een Italiaans modemerk dat romantische en trendy kleding ontwerpt voor meisjes. De collectie bestaat onder meer uit prachtige collectiestukken . Bovendien zijn ze vervaardigd uit de beste materialen. TWINSET meisjeskleding is niet alleen communie- en lentefeestkleding. Het kan ook gedragen worden op andere gelegenheden buiten een feest. Wie houdt van toffe meisjeskleding, neem dan zeker een kijkje.

 

Deleye heeft ook TWINSET voor dames!

 

Deleye, de speciaalzaak van communiekleding voor meisjes en jongens.We hebben ook feestelijke outfits voor de mama’s en de papa’s, de broers en de zussen. Voor het ganse gezin dus, want iedereen feest graag mee! Het aanbod kledij bij Deleye is zo uitgebreid en divers dat we aan ieders smaak tegemoet kunnen komen. 

Naast kleding heeft Deleye ook prachtige schoenen en bijpassende accessoires.

Wist u trouwens dat u bij ons ook online uw aankopen kunt doen? 

Online aankopen bij Deleye biedt heel wat voordelen : het is snel, gemakkelijk en 100% veilig. Wij rekenen geen verzendkosten aan boven een bedrag van 90 EUR. Bovendien kunt u gratis retourneren, zelfs uit Nederland. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u steeds terecht op webshop@deleye.be. 

Wilt u toch uw dochters outfit laten passen? Onze professionele en ervaren verkoopsters staan steeds klaar om u met de  glimlach te helpen.