Ons nieuwe lente-zomermagazine is er, ontdek het hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Alice Pi Meisjescollectie

Alice Pi Meisjescollectie

De nieuwste lente- en zomercollectie ’18 van het Italiaanse meisjeslabel Alice Pi is een feestcollectie. Zo hebben we prachtige jurken in diverse kleuren, modellen en afwerkingen, bijpassende jasjes en accessoires voor communie  en lentefeest in voorraad. Alice Pi ontwerpt gelegenheidskleding die achteraf perfect doordraagbaar is. De ontwerpers zoeken steeds naar de ideale combinatie van elegantie en comfort.

Laat u meisje haar droom tot leven komen en kies voor Alice Pi!

Deleye heeft ook een heel ruim aanbod meisjesschoenen in voorraad.

Alice Pi is een toplabel voor feestkleding

Deleye heeft een ruime collectie topmerken. In onze winkels en op www.deleye.be is het label Alice Pi te verkrijgen. Kijk snel voor een compleet overzicht op onze website.

Heeft u uw favoriete artikel gevonden? Bij Deleye kunt u gemakkelijk, snel en 100 % veilig bestellen en betalen. Bij Deleye bepaalt u zelf hoe u wilt betalen : via iDEAL, Bancontact, Paypal of met uw creditcard. Vanaf het moment van thuisbezorging heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Heeft u vragen, suggesties of klachten, neem dan contact met ons op via webshop@deleye.be. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laat u verrassen bij Deleye online.