Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

CKS meisjescollectie accessoires zomer 2020 online

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

CKS meisjescollectie accessoires zomer 2020 online

Accessoires zijn niet meer weg te denken uit onze kleerkast. Het is gaaf en maakt uw outfit af! CKS is een Belgisch modelabel dat eerlijke mode brengt voor zowel jongens als meisjes die er altijd hip willen uitzien. De communie- en lentefeestkleding 2020 voor meisjes bestaat onder meer uit accessoires zoals leuke tasjes.

 

CKS is het geknipte merk voor communie en lentefeest! 

 

De online shop van Deleye biedt zowel hippe, originele tot stijlvolle kleding aan voor kinderen. Naast de kinderlijn heeft Deleye ook een heel uitgebreide dames- en herenlijn, een groot assortiment schoenen en vele bijhorende accessoires.

Bestel nu veilig online jouw favoriete kleding en wij verzekeren je een snelle levering bij je thuis . Niet tevreden? Wij bieden een gratis retourservice aan binnen de 14 dagen na aankoop. 

Indien je nog vragen hebt om meer informatie wenst, wend je tot onze klantendienst op het telefoonnummer +32(0)51/26 98 88 of via webshop@deleye.be.

Wij helpen je met de glimlach!