• Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Loredana

Wis alle filters
Toepassen

Loredana

Loredana is nieuw bij Deleye. Het label is ontstaan in 1952 in het land van de mode, Italië dus. De collectie die Deleye volgt van Loredana is de feestcollectie. Dus voor communie, lentefeest of voor een andere speciale gelegenheid staat u met een creatie van Loredana steeds in de picture. We hebben een divers aanbod jurken en bijpassende jasjes van Loredana. Ze zijn exclusief wat betreft snit en materiaalkeuze. De ontwerpers maken gebruik van rijke materialen en de afwerking is subliem. U kunt duidelijk zien dat de ontwerpen met veel liefde zijn gemaakt!

Deleye heeft ook een heel ruim aanbod meisjesschoenen van gekende merken.

We hebben een heel ruim aanbod communiekleding bij Deleye

Online op zoek naar bijzondere feestkleding voor meisjes? Neem dan zeker een kijkje bij Loredana. Online Loredana aankopen doet u snel, eenvoudig en vooral heel veilig. 24h op 24 kunt u Loredana aankopen op Deleye.be. Heeft u vragen over modellen, pasvorm, levering,… neem dan gerust contact op met de webshop via webshop@deleye.be of telefonisch op het nummer +32(0)51/26 98 88.

Bent u geïnteresseerd in uitgebreide actuele informatie met betrekking tot onze collectie? Bezoek dan onze Facebook pagina.

Steeds welkom!