Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit najaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

De keuze van Fried'l

Look 1


Dit najaar zie je heel veel natuurlijke aardse tinten terug, dit las je natuurlijk al in onze trendblog. Beige is een must als basiskleur in je garderobe deze herfst en heel makkelijk om mee te combineren. Daarom kies ik voor deze wijde beige broek van Munthe, heel hip maar ook comfortabel. Gecombineerd met een donkergroene pull ben je klaar voor de eerste frissere dagen. Stoere cowboyboots eronder, zonnebril van Komono erbij en klaar!

Mijn tweede silhouette is perfect voor een mooie Belgische nazomerdag. De plissérok met groen kleurverloop kan je zowel gekleed als casual dragen, ik kies voor casual met een hippe T-shirt zoals deze witte met gouden opdruk, ook van Munthe. Maar kan natuurlijk ook perfect met een leuke bloes of top.  Een gebreide wollen gilet erbij voor als het ’s avonds iets frisser wordt, leuke slippertjes van Greek Salad in hetzelfde mooie diepgroen en een gouden clutch van Patrizia Pepe (die je ook crossbody kan dragen). Perfect voor een dagje weg!

De keuze van Fried'l

Look 2

Munthe

Het Scandinavische merk Munthe vind je ondertussen al enkele seizoenen terug in de Deleye-kledingrekken. Ik ben fan! De damescollectie van Munthe staat voor prachtige prints, hoge kwaliteit en unieke details. De stijl is een perfecte combinatie van verfijnd, ruw en elegant. Neem zeker eens een kijkje in deze collectie en wie weet word je ook wel zo’n fan zoals ik.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 1
Baum und Pferdgarten

Deze looks zijn samengesteld met de stijlvolle stuks van Baum und Pfertgarten. Bekijk dit zeker eens op onze website.