Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Koningsblauw
Deze week kies ik voor blauwe tinten en het authentieke merk HUMANOID. Een label met een sterke wil en een duidelijk zelfbewustzijn. Voor de vrouw die niet wil opgaan in de massa.

Ik kies bij de eerste look voor stijlvol draagcomfort. De lichtblauwe rok en oversized sweater van HUMANOID zitten geweldig dankzij de sweaterstof. De look is zeer eenvoudig maar heeft een aantal leuke details. Zoals de ruime zijzak in de halflange rok en de originele rug van de sweater waar 'Humanoid' op staat, wat mensachtige betekent.

 

Voor de tweede look kies ik het pittige koningsblauw zowel in kleding als in accessoires. Als basis kies ik voor de blauwe oversized jurk van HUMANOID. Deze combineer ik met een lange sjaal en een hoogblauwe gebreide pull van HUMANOID. De look werk ik af met een fijne riem in het blauw of beige als accent en een blauwe schakelarmband van Xavier Derome

 

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

HUMANOID
Met een sterke wil en een duidelijk zelfbewustzijn heeft HUMANOID haar eigen pad uitgestippeld. HUMANOID is geliefd door een community en wil niet opgaan in de massa. Deel uitmaken van het label betekent moeiteloos je eigen pad volgen. Elk seizoen opnieuw zorgt het merk voor inspirerende passie. 
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Puffed yellow

Een stralende outfit

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Black & red

Pittige powerlooks.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Modern bohemian

Zachte tinten en feestelijke accenten.