Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten is een Deens modemerk dat modegrenzen verlegt. Hun ontwerpen zijn een boeiende mix van klassieke elegantie en eigenzinnige details, met levendige prints en onverwachte combinaties. 

Het label nodigt vrouwen uit om hun unieke stijl en persoonlijkheid te omarmen, met collecties die zowel gedurfd als verfijnd zijn. Hun mode vertelt een verhaal van zelfexpressie en creativiteit, en inspireert vrouwen om zichzelf te vieren.

Ik pik al enkele favorieten uit de splinternieuwe pre-fall collectie. Voor mijn eerste outfit kies ik een hoogblauwe pull met daaronder een gestreepte broek van Baum und Pferdgarten. De crossbody tas van Bellerose en de sneakers van Hi-Tec maken het geheel wat stoerder. De tweede oufit bestaat uit een T-shirt en een rok van Baum und Pferdgarten. Deze zomerse outfit werk ik af met slippers van Bibi-Lou.

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die moeiteloos meerdere rollen vervult. Fried'l Deleye kan op verschillende manieren worden beschreven. Ze belichaamt diverse aspecten van het vrouw zijn: moeder van drie kinderen, geliefde partner, zaakvoerster bij Deleye, maar tegelijkertijd is ze een sportieve vijftiger die volop van het leven geniet.

Fried'l groeide op in een omgeving waar mode en ondernemerschap in het bloed zaten. Haar familie legde altijd de nadruk op vooruitgang, met waardering en respect voor anderen, en met een diepgewortelde zoektocht naar schoonheid. Hoewel het uitbouwen van een modewinkel nooit haar expliciete doel was, werd het al snel een natuurlijk gevolg van haar jeugd, waarin haar vader zijn passie voor mode aan haar doorgaf.

Bij Deleye voelt Fried'l zich helemaal in haar element. Ze vertrouwt op haar intuïtie als vrouw in de mode-industrie. Als aankoopster gaat ze graag naar internationale beurzen, en ze neemt regelmatig haar team mee om de nieuwste trends te ontdekken en deze te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar in haar keuzes blijft Fried'l altijd trouw aan een constante leidraad: wat ze inkoopt, is eigentijds, verfrissend en, bovenal, het laat mensen stralen.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Twinset

Een mix van romantiek en moderniteit.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Mapoésie

Een toonaangevend lifestyle designermerk uit Parijs.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
D'Exterior

Een harmonieus evenwicht tussen klassiek en eigentijds.