Mapoésie

Mapoésie, een toonaangevend lifestyle designermerk uit Parijs, presenteert een betoverend en uniek universum doordrenkt met levendige kleuren en grafische elementen die de kenmerkende stijl van het merk vormen.

Ontwerpster Elsa Poux heeft een eigen esthetiek ontwikkeld die een harmonieuze mix is van traditie, erfgoed en eigentijdse flair, waardoor een uitnodigende sfeer ontstaat die de verbeelding prikkelt en reislust opwekt.

Mijn eerste look bestaat uit een jurk van Mapoésie met daaronder slippers van Cycleur de Luxe. Voor mijn tweede outfit kies ik een top en rok van Vince met daarbij een gestreepte vest van Mapoésie. De bruine pumps van Triver Flight en de geweven handtas van Allan K werken de look helemaal af. 

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die moeiteloos meerdere rollen vervult. Fried'l Deleye kan op verschillende manieren worden beschreven. Ze belichaamt diverse aspecten van het vrouw zijn: moeder van drie kinderen, geliefde partner, zaakvoerster bij Deleye, maar tegelijkertijd is ze een sportieve vijftiger die volop van het leven geniet.

Fried'l groeide op in een omgeving waar mode en ondernemerschap in het bloed zaten. Haar familie legde altijd de nadruk op vooruitgang, met waardering en respect voor anderen, en met een diepgewortelde zoektocht naar schoonheid. Hoewel het uitbouwen van een modewinkel nooit haar expliciete doel was, werd het al snel een natuurlijk gevolg van haar jeugd, waarin haar vader zijn passie voor mode aan haar doorgaf.

Bij Deleye voelt Fried'l zich helemaal in haar element. Ze vertrouwt op haar intuïtie als vrouw in de mode-industrie. Als aankoopster gaat ze graag naar internationale beurzen, en ze neemt regelmatig haar team mee om de nieuwste trends te ontdekken en deze te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar in haar keuzes blijft Fried'l altijd trouw aan een constante leidraad: wat ze inkoopt, is eigentijds, verfrissend en, bovenal, het laat mensen stralen.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
D'Exterior

Een harmonieus evenwicht tussen klassiek en eigentijds.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Lentekriebels

De lentekriebels hangen opnieuw in de lucht.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Natan

Het modehuis ademt een unieke combinatie van tijdloze elegantie & vakmanschap.