Lentekriebels

De lentekriebels hangen opnieuw in de lucht. Als de natuur ontwaakt uit haar winterslaap, krijg ik zin om mijn garderobe nieuw leven in te blazen. 

Het is weer tijd voor luchtige stoffen, levendige kleuren en sprankelende accessoires.

Deze week maak ik een mix van merken. Mijn eerste outfit bestaat uit een cropped blouse met strik van Liu Jo en daaronder een loose fit jeans van Closed. Hierbij combineer ik een tas van Liu Jo, pumps van Triver Flight en een zonnebril van Claris Virot. Voor mijn tweede look kies ik een beige pull en broek van Liu Jo en daarop een mantel van HOX

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die moeiteloos meerdere rollen vervult. Fried'l Deleye kan op verschillende manieren worden beschreven. Ze belichaamt diverse aspecten van het vrouw zijn: moeder van drie kinderen, geliefde partner, zaakvoerster bij Deleye, maar tegelijkertijd is ze een sportieve vijftiger die volop van het leven geniet.

Fried'l groeide op in een omgeving waar mode en ondernemerschap in het bloed zaten. Haar familie legde altijd de nadruk op vooruitgang, met waardering en respect voor anderen, en met een diepgewortelde zoektocht naar schoonheid. Hoewel het uitbouwen van een modewinkel nooit haar expliciete doel was, werd het al snel een natuurlijk gevolg van haar jeugd, waarin haar vader zijn passie voor mode aan haar doorgaf.

Bij Deleye voelt Fried'l zich helemaal in haar element. Ze vertrouwt op haar intuïtie als vrouw in de mode-industrie. Als aankoopster gaat ze graag naar internationale beurzen, en ze neemt regelmatig haar team mee om de nieuwste trends te ontdekken en deze te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar in haar keuzes blijft Fried'l altijd trouw aan een constante leidraad: wat ze inkoopt, is eigentijds, verfrissend en, bovenal, het laat mensen stralen.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Natan

Het modehuis ademt een unieke combinatie van tijdloze elegantie & vakmanschap.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Ba&sh

 Tijdloze elegantie met een moderne twist. 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Scandinavian Style

Modieuze looks met een minimalistisch uitstraling.