Momoni

Ontdek deze week Momoni, bekend voor tijdloze mode met Italiaanse flair en vakmanschap. Elk item van dit merk straalt stijl en comfort uit met een focus op eenvoudige hoogwaardige materialen.

Hun nieuwe lente-zomercollectie is geïnspireerd op de uitgestrekte grenzeloze Afrikaanse horizonten met een kleurenpalet van warme tinten en patronen.

Mijn eerste outfit bestaat uit een smaragdgroene co-ord set van Momoni. Heerlijk comfortabel. Dit combineer ik met een gestreepte schoudertas van Essentiel in zilver & groen en metallic sneakers van Diadora Heritage. Voor mijn tweede ensemble kies ik enkele stuks met african touch uit hun collectie. Hier combineer ik de gestreepte top met een plooirok met bloemenprint van Momoni. Daarbij voeg ik nog enkele accessoires toe van Laurence Delvallez. Om die eerste frisse lentedagen straks te trotseren past dit ensemble perfect met deze korte trenchcoat van Bellerose

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die moeiteloos meerdere rollen vervult. Fried'l Deleye kan op verschillende manieren worden beschreven. Ze belichaamt diverse aspecten van het vrouw zijn: moeder van drie kinderen, geliefde partner, zaakvoerster bij Deleye, maar tegelijkertijd is ze een sportieve vijftiger die volop van het leven geniet.

Fried'l groeide op in een omgeving waar mode en ondernemerschap in het bloed zaten. Haar familie legde altijd de nadruk op vooruitgang, met waardering en respect voor anderen, en met een diepgewortelde zoektocht naar schoonheid. Hoewel het uitbouwen van een modewinkel nooit haar expliciete doel was, werd het al snel een natuurlijk gevolg van haar jeugd, waarin haar vader zijn passie voor mode aan haar doorgaf.

Bij Deleye voelt Fried'l zich helemaal in haar element. Ze vertrouwt op haar intuïtie als vrouw in de mode-industrie. Als aankoopster gaat ze graag naar internationale beurzen, en ze neemt regelmatig haar team mee om de nieuwste trends te ontdekken en deze te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar in haar keuzes blijft Fried'l altijd trouw aan een constante leidraad: wat ze inkoopt, is eigentijds, verfrissend en, bovenal, het laat mensen stralen.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Scandinavian Style

Modieuze looks met een minimalistisch uitstraling.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Trendcoaching SS24

Een kersvers seizoen brengt tal van vernieuwingen met zich mee.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
IRO

Het merk weet op unieke wijze Parijse allure te combineren met een rebelse attitude.