Scandinavian Style

De Copenhagen Fashion Week is momenteel aan de gang, waar de allernieuwste trends voor het komende winterseizoen de revue passeren. 

Om die reden kies ik ervoor om deze week in de Scandinavische sfeer te blijven. De Noord-Europese stijl wordt doorgaans beschreven als chic-minimalistisch en staat bekend om modieuze looks die een moeiteloze uitstraling hebben.

Ik ga voor een mix van Baum und Pferdgarten en Munthe, enkele van mijn Scandinavische favorieten. Voor mijn eerste look kies een denim setje van Baum und Pferdgarten, met daarboven een gewatteerde bomberjas. De tweede oufit bestaat uit een unieke blouse van Munthe en een jeans van Frame. Daarop draag ik een beige riem van K&J. Ik combineer een gouden handtas van Essentiel en sneakers van Premiata.

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die moeiteloos meerdere rollen vervult. Fried'l Deleye kan op verschillende manieren worden beschreven. Ze belichaamt diverse aspecten van het vrouw zijn: moeder van drie kinderen, geliefde partner, zaakvoerster bij Deleye, maar tegelijkertijd is ze een sportieve vijftiger die volop van het leven geniet.

Fried'l groeide op in een omgeving waar mode en ondernemerschap in het bloed zaten. Haar familie legde altijd de nadruk op vooruitgang, met waardering en respect voor anderen, en met een diepgewortelde zoektocht naar schoonheid. Hoewel het uitbouwen van een modewinkel nooit haar expliciete doel was, werd het al snel een natuurlijk gevolg van haar jeugd, waarin haar vader zijn passie voor mode aan haar doorgaf.

Bij Deleye voelt Fried'l zich helemaal in haar element. Ze vertrouwt op haar intuïtie als vrouw in de mode-industrie. Als aankoopster gaat ze graag naar internationale beurzen, en ze neemt regelmatig haar team mee om de nieuwste trends te ontdekken en deze te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar in haar keuzes blijft Fried'l altijd trouw aan een constante leidraad: wat ze inkoopt, is eigentijds, verfrissend en, bovenal, het laat mensen stralen.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Trendcoaching SS24

Een kersvers seizoen brengt tal van vernieuwingen met zich mee.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
IRO

Het merk weet op unieke wijze Parijse allure te combineren met een rebelse attitude.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Holiday style

Zo vlak voor de feestdagen is elke vorm van inspiratie natuurlijk meer dan welkom.