HOX

Het is een ideaal moment om even één van mijn favoriete Italiaanse jassenmerken voor te stellen aan jullie, namelijk HOX. Hun reis begon in de schilderachtige omgeving van Vicenza, een noordoostelijke provincie in Italië. 

Het label levert een constante zoektocht naar de perfecte mix van esthetiek en functionaliteit, met respect voor mens en milieu. Op zoek naar een duurzame en hoogwaardige jas die de tand des tijds doorstaat? Dan zit je zeker goed met HOX.

Mijn eerste look bestaat uit een blouse, pull en broek van Marc Cain. Daarop draag ik een beige jas van HOX die bestaat uit een wintermantel met een binnenjas, deze kunnen allebei ook apart gedragen worden. Ik werk af met een tas van Gianni Chiarini en loafers van Sebago. Voor de tweede outfit kies ik een blouse van Vince, een wollen trui van BA&SH en een broek van Cambio. Opnieuw kies ik een jas van HOX. Deze keer gaat het om een lange pufferjas met daarboven een mouwloze mantel. Deze keer werk ik af met een riem en tas van Soeur en zwarte loafers van Sebago

 

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die moeiteloos meerdere rollen vervult. Fried'l Deleye kan op verschillende manieren worden beschreven. Ze belichaamt diverse aspecten van het vrouw zijn: moeder van drie kinderen, geliefde partner, zaakvoerster bij Deleye, maar tegelijkertijd is ze een sportieve vijftiger die volop van het leven geniet.

Fried'l groeide op in een omgeving waar mode en ondernemerschap in het bloed zaten. Haar familie legde altijd de nadruk op vooruitgang, met waardering en respect voor anderen, en met een diepgewortelde zoektocht naar schoonheid. Hoewel het uitbouwen van een modewinkel nooit haar expliciete doel was, werd het al snel een natuurlijk gevolg van haar jeugd, waarin haar vader zijn passie voor mode aan haar doorgaf.

Bij Deleye voelt Fried'l zich helemaal in haar element. Ze vertrouwt op haar intuïtie als vrouw in de mode-industrie. Als aankoopster gaat ze graag naar internationale beurzen, en ze neemt regelmatig haar team mee om de nieuwste trends te ontdekken en deze te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar in haar keuzes blijft Fried'l altijd trouw aan een constante leidraad: wat ze inkoopt, is eigentijds, verfrissend en, bovenal, het laat mensen stralen.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Manteltijd

Ik kan niet ontkennen dat er iets magisch is aan het najaar.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Natan

Een Belgisch modehuis met een reputatie voor elegante en tijdloze ontwerpen.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Twinset

Elegantie, vrouwelijkheid en romantiek hebben altijd centraal gestaan in het DNA van Twinset.