Natan

Ter gelegenheid van Week van de Belgische Mode pik ik er het label Natan uit. Een Belgisch modehuis met een reputatie voor elegante en tijdloze ontwerpen, die haute couture vakmanschap en verfijning belichamen.  

Reeds 20 jaar is Deleye trouw aan het modelabel Twinset. Elk seizoen nemen we met hun Belgische modeagentuur Amoda, de nieuwe collecties door. Elk item stem ik dan af op onze klantenprofielen en de trends van het moment. Deze week haal ik enkele stukken voor jou uit de kast.

Voor mijn eerste look kies ik een donderblauwe blouse en bijpassende rok van Natan. Daarbij draag ik een geweven handtas van Allan K, oorbellen van Laurence Delvallez en pumps van Natan. De tweede outfit bestaat uit een blouse en broek van Natan. Ik werk het af met een broche van Natan en opnieuw dezelfde oorbellen en pumps. 

 

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die meerdere borden tegelijk in de lucht weet te houden: het is alvast één manier om Fried’l Deleye te omschrijven. Ze is veel vrouwen ineen: moeder van drie, geliefde, zaakvoerster bij Deleye maar evengoed een sportieve vijftiger die met beide voeten in het leven staat.

Fried’l kreeg mode met de paplepel binnen, want in de familie draaide alles rond ondernemen en vooruit komen in het leven, liefst met eerbied en respect voor elkaar én als het even kon: gedreven door die voortdurende zoektocht naar schoonheid. De modezaak verder uitbouwen is nooit echt een doel op zich geweest, maar zo gaat dat, als je er van jongs af aan te midden in zit en de passie van vader op dochter doorgegeven wordt.

Fried’l voelt zich als een vis in het water bij Deleye. Ze laat zich in het modevak graag leiden door haar vrouwelijke intuïtie. Als aankoopster geniet ze van een rondje beurzen in het buitenland. Geregeld gaat ze met haar team op stap om nieuwe trends te spotten en die te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar Fried’l laat in haar keuzes altijd die ene rode draad zien: wat ze aankoopt, is hedendaags en fris en maakt vooral mensen mooier.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Twinset

Elegantie, vrouwelijkheid en romantiek hebben altijd centraal gestaan in het DNA van Twinset.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Soeur

Belichaam wie je bent met gevoel, eenvoud en authenticiteit. 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Trendcoaching FW23 

Back to work outfits.