Maison Hotel

Deze week stel ik een gloednieuw merk voor: Maison Hotel. Het label blaast de Bohemian hoogtijdagen nieuw leven in.

Authentieke tie-dyes, echte zeefdrukken en delicate borduursels worden met geduld en zorg ontwikkeld door ambachtslieden. De zacht vloeiende stoffen, subtiele kleurenpaletten, geselecteerde prints en accenten van borduurtechnieken laten de zomerse dagen eeuwig doorgaan.

Voor mijn eerste look kies ik een ecru blouse en een vest met prachtige accenten van Maison Hotel. Daaronder neem ik een jeans van Mother, een tasje van Claris Virot en moccassins van Triver Flight. De andere look bestaat uit échte Bohemian patronen. Een blouse, een cardigan en een broek van Maison Hotel, afgewerkt met een riem van K&J, een handtas van Claris Virot en opnieuw de moccassins van Triver Flight

 

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die meerdere borden tegelijk in de lucht weet te houden: het is alvast één manier om Fried’l Deleye te omschrijven. Ze is veel vrouwen ineen: moeder van drie, geliefde, zaakvoerster bij Deleye maar evengoed een sportieve vijftiger die met beide voeten in het leven staat.

Fried’l kreeg mode met de paplepel binnen, want in de familie draaide alles rond ondernemen en vooruit komen in het leven, liefst met eerbied en respect voor elkaar én als het even kon: gedreven door die voortdurende zoektocht naar schoonheid. De modezaak verder uitbouwen is nooit echt een doel op zich geweest, maar zo gaat dat, als je er van jongs af aan te midden in zit en de passie van vader op dochter doorgegeven wordt.

Fried’l voelt zich als een vis in het water bij Deleye. Ze laat zich in het modevak graag leiden door haar vrouwelijke intuïtie. Als aankoopster geniet ze van een rondje beurzen in het buitenland. Geregeld gaat ze met haar team op stap om nieuwe trends te spotten en die te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar Fried’l laat in haar keuzes altijd die ene rode draad zien: wat ze aankoopt, is hedendaags en fris en maakt vooral mensen mooier.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Liviana Conti

Simplicity is key. 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Ba&sh festivallooks 

Outfits met aandacht voor detail en Parijse invloeden.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Lila

Het zijn opnieuw zalige trendkleuren het aankomend seizoen.