One & Other

Met het modelabel One & Other ga ik deze week eens volledig de Scandinavische kant op. Het merk introduceert elk seizoen collecties die minimaal zijn, in een monochroom kleurenpalet en veel aandacht hebben voor verheven details.

One & Other is de perfecte garderobe voor de vrouw die waarde hecht aan tijdloze stukken die een leven lang meegaan. Als een anti-fast fashion voorstander kan ik het merk alleen maar aanraden.

Mijn eerste look bestaat uit een luchtige hemdjurk van One & Other. Daarbij kies ik voor enkele accessoires: een ketting van By Violet, een handtas van Gianni Chiarini en een leesbril van Frank & Lucy. Dit combineer ik met sandalen van Slaye. Het broekpak van One & Other vormt de eye-catcher voor de tweede outfit. Ik voeg een basic wit T-shirt toe. De docksides van Sebago en de zonnebril van Komono maken het af. 

 

Look 1

Look 2

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die meerdere borden tegelijk in de lucht weet te houden: het is alvast één manier om Fried’l Deleye te omschrijven. Ze is veel vrouwen ineen: moeder van drie, geliefde, zaakvoerster bij Deleye maar evengoed een sportieve vijftiger die met beide voeten in het leven staat.

Fried’l kreeg mode met de paplepel binnen, want in de familie draaide alles rond ondernemen en vooruit komen in het leven, liefst met eerbied en respect voor elkaar én als het even kon: gedreven door die voortdurende zoektocht naar schoonheid. De modezaak verder uitbouwen is nooit echt een doel op zich geweest, maar zo gaat dat, als je er van jongs af aan te midden in zit en de passie van vader op dochter doorgegeven wordt.

Fried’l voelt zich als een vis in het water bij Deleye. Ze laat zich in het modevak graag leiden door haar vrouwelijke intuïtie. Als aankoopster geniet ze van een rondje beurzen in het buitenland. Geregeld gaat ze met haar team op stap om nieuwe trends te spotten en die te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar Fried’l laat in haar keuzes altijd die ene rode draad zien: wat ze aankoopt, is hedendaags en fris en maakt vooral mensen mooier.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Women's Day

Een dag waarop we sterke vrouwen van over de hele wereld vieren.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Pinko

Op de agenda: aankooptocht bij Fashion Club 70.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Trendcoaching SS23

Flitsende trends, gloednieuwe merken, …