Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Jacket season

Eigenlijk ben ik meer een zomermens, ik hou van de zon en de warmte. Maar wat het seizoen van de winter net dat beetje beter maakt, is de verse oogst jassen die in de winkels ligt - want als ik dan toch de stevige wind en koude moet trotseren, waarom zou ik dat dan niet doen in een teddy mantel of een gewatteerde puffer?

Ik pik er deze week 2 van mijn favoriete jassen uit. Voor mijn eerste look kies ik de hoogblauwe korte mantel van HOX. Daaronder draag ik een basic blouse en broek van Graumann, een pull van Gran Sasso en loafers van Valerie Bourgoin.

De lange bruine puffer van HOX vormt de eyecatcher van mijn tweede outfit. Een wollen trui van Roberto Collina en een jeans van Lois zijn de basis. Ik kies ook voluit voor trendy Moon Boots bij deze look. Laat die koude maar komen!

 

Voor mijn eerste look ga ik voor casual gekleed. Ik ga voor een lichtkleurige basis: een trui met wijde mouwen van Xandres en een geklede broek van Marella. Ik combineer deze outfit met beige items: een jas die de taille accentueert van Marella en een beige veterschoen van Softwaves. Om de look af te maken ga ik voor een houten schakelketting van Les Cordes

Look 1

Look 2

Voor mijn tweede ga ik voor een gemakkelijke jumpsuit met strepen van Marella. De strepen zijn precies met een penseel aangebracht, wat voor leuke details zorgt. Ik combineer de jumpsuit met een ecru sjaal van Humanoid.

 

Over Essentiel
Met een sterke wil en een duidelijk zelfbewustzijn heeft HUMANOID haar eigen pad uitgestippeld. HUMANOID is geliefd door een community en wil niet opgaan in de massa. Deel uitmaken van het label betekent moeiteloos je eigen pad volgen. Elk seizoen opnieuw zorgt het merk voor inspirerende passie. 
 

Wie is Fried'l? 

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die meerdere borden tegelijk in de lucht weet te houden: het is alvast één manier om Fried’l Deleye te omschrijven. Ze is veel vrouwen ineen: moeder van drie, geliefde, zaakvoerster bij Deleye maar evengoed een sportieve vijftiger die met beide voeten in het leven staat.

Fried’l kreeg mode met de paplepel binnen, want in de familie draaide alles rond ondernemen en vooruit komen in het leven, liefst met eerbied en respect voor elkaar én als het even kon: gedreven door die voortdurende zoektocht naar schoonheid. De modezaak verder uitbouwen is nooit echt een doel op zich geweest, maar zo gaat dat, als je er van jongs af aan te midden in zit en de passie van vader op dochter doorgegeven wordt.

Fried’l voelt zich als een vis in het water bij Deleye. Ze laat zich in het modevak graag leiden door haar vrouwelijke intuïtie. Als aankoopster geniet ze van een rondje beurzen in het buitenland. Geregeld gaat ze met haar team op stap om nieuwe trends te spotten en die te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar Fried’l laat in haar keuzes altijd die ene rode draad zien: wat ze aankoopt, is hedendaags en fris en maakt vooral mensen mooier.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Seashore walk

De beste manier om mijn hoofd even leeg te maken.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Wooly Wonders

Het herfstseizoen staat in het teken van streelzachte knitwear.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Week van de Belgische mode

Onze merken van eigen makelij even in de spotlight.