Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Een frisse start

Het nieuwe seizoen brengt frisse kleuren en zachte stoffen. Benieuwd naar de nieuwe lente-zomertrends? Deze kan je hier al ontdekken! Voor mijn tweede look van het nieuwe jaar, kies ik voor comfort en zachte kleuren. 

De keuze van Fried'l

Look 1


De eerste outfit bestaat uit een zachtroze gilet van Gestuz met mooie knopen in parelmoer met eronder een witte bloes, gecombineerd met een boyfriend jeans, helemaal on trend, voor nog wat extra comfort. Deze beige laarsjes met blokzool eronder zijn ideaal voor de laatste winterprik, stevig & warm maar toch al dat eerste lentegevoel. 

De keuze van Fried'l

Look 2

Voor mijn tweede look kies ik voor een donkergrijze jeans die mooi aansluit in de taille en extra wijd uitlopende pijpen heeft, helemaal hip dit voorjaar. Ik combineer de look met deze grofgebreide trui van Gestuz in frisse lentekleuren, kan ook perfect met deze lichtblauwe bloes met XXL-mouwen (ook een trend dit voorjaar!). Een comfortabele sneaker eronder, handtas erbij en klaar! 

Munthe

Het Scandinavische merk Munthe vind je ondertussen al enkele seizoenen terug in de Deleye-kledingrekken. Ik ben fan! De damescollectie van Munthe staat voor prachtige prints, hoge kwaliteit en unieke details. De stijl is een perfecte combinatie van verfijnd, ruw en elegant. Neem zeker eens een kijkje in deze collectie en wie weet word je ook wel zo’n fan zoals ik.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 8
Out with the old, in with the new! 

Nieuw jaar, nieuwe outfit. Het nieuwe jaar is aangebroken, maar ook het nieuwe modeseizoen staat voor de deur!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 6
Bubbeldiner

Ontdek hier onze aangepaste outfits voor ons bubbeldiner. 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 5
Belgische mode

Ontdek de favoriete Belgische outfits van Fried'l Deleye en haar dochter Janne.