Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Out with the old, in with the new!

Nieuw jaar, nieuwe outfit. Het nieuwe jaar is aangebroken, maar ook het nieuwe modeseizoen staat voor de deur. Benieuwd naar de nieuwe lente-zomertrends? Deze kan je hier al ontdekken! Voor mijn eerste looks van het nieuwe jaar, kies ik voor zachte kleuren en comfortabele stoffen. Twee ideale casual en stijlvolle outfits.

De keuze van Fried'l

Look 1


De eerste outfit bestaat uit deze cosy pull van American Vintage in zachtgrijs, gecombineerd met een lichtgele rok met zwarte leopardprint van Munthe. Daaronder dragen we deze nieuwe Ghoud sneakers in kaki met felle kleuraccenten in de zool. Een extra sjaal van het merk Bufandy voor wat warmte de komende dagen, mag zeker niet ontbreken.

De keuze van Fried'l

Look 2

Voor mijn tweede look kies ik voor een wijde cargobroek en cosy pull van het nieuwe merk American Vintage in eenzelfde beige kleur. Zachte en lichte kleuren zal je volop in het modebeeld zien dit voorjaar. Onder de pull draag ik nog een eenvoudige witte bloes van Closed, een must in je garderobe om een laagje meer te creëren en een fris wit kraagje. Ik combineer de outfit met Ghoud sneakers in dezelfde zachtbeige kleur, met terug enkele leuke kleuraccenten, de typische Ghoud-stijl. Ook hier combineer ik nog een warme Bufandy sjaal bij van alpacawol met een mooie ombre effect in de kleuren.

 

Munthe

Het Scandinavische merk Munthe vind je ondertussen al enkele seizoenen terug in de Deleye-kledingrekken. Ik ben fan! De damescollectie van Munthe staat voor prachtige prints, hoge kwaliteit en unieke details. De stijl is een perfecte combinatie van verfijnd, ruw en elegant. Neem zeker eens een kijkje in deze collectie en wie weet word je ook wel zo’n fan zoals ik.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

GIFTS BY FRIED'L DELEYE 
Cadeautjesjacht

Benieuwd naar welke cadeautjes bij mij onder de kerstboom liggen?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 6
Bubbeldiner

Ontdek hier onze aangepaste outfits voor ons bubbeldiner. 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 5
Belgische mode

Ontdek de favoriete Belgische outfits van Fried'l Deleye en haar dochter Janne.