Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Twinning in Twinset

Reeds 20 jaar zijn we trouw aan het modelabel Twinset. Elke seizoen opnieuw doornemen we met hun Belgische modeagentuur Amoda, de complete collectie. Elk artikel stem ik dan af op onze klantenprofielen en de trends van het moment. 

Voor wie het merk niet kent, licht ik graag even kort toe. Het begin van Twinset speelt zich af in Capri, begin jaren negentig. Dankzij een sterke profilering wordt het merk algauw een succesverhaal. De elegante ontwerpen met vloeiende lijnen in lichte stoffen flatteren menig figuur. Twinset staat voor fijn vakmanschap met een sprankelende toets. 

Twinset weet trends vaak te vertalen in comfortabele kleding zonder in te boeten aan klasse. Deze week haal ik enkele stukken voor jou uit de kast die perfect passen voor een weekendje weg aan zee. Bohemian chique met een classy touch.

Voor mijn eerste look ga ik voor casual gekleed. Ik ga voor een lichtkleurige basis: een trui met wijde mouwen van Xandres en een geklede broek van Marella. Ik combineer deze outfit met beige items: een jas die de taille accentueert van Marella en een beige veterschoen van Softwaves. Om de look af te maken ga ik voor een houten schakelketting van Les Cordes

Look Fried'l 1

Look Fried'l 2

Voor mijn tweede ga ik voor een gemakkelijke jumpsuit met strepen van Marella. De strepen zijn precies met een penseel aangebracht, wat voor leuke details zorgt. Ik combineer de jumpsuit met een ecru sjaal van Humanoid.

 

Over Essentiel
Met een sterke wil en een duidelijk zelfbewustzijn heeft HUMANOID haar eigen pad uitgestippeld. HUMANOID is geliefd door een community en wil niet opgaan in de massa. Deel uitmaken van het label betekent moeiteloos je eigen pad volgen. Elk seizoen opnieuw zorgt het merk voor inspirerende passie. 
 

Wie is Fried'l? 

Wie is Fried'l Deleye?

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.

Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Voor de liefste

Cadeau inspiratie

Zondag 8 mei is het weer zover: Moederdag. Wil jij dit jaar jouw moeder extra in de bloementjes zetten met een leuk cadeautje? Wij helpen je graag opweg! 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Moederdag

Genieten van een moeder-dochtermomentje.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Stylist voor één dag

Een paar keer per seizoen ga ik ook als stylist aan de slag.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Even wandelen in de tuin

Een me-momentje in de tuin, het geeft me energie.