Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Black & red

Deze week kies ik voor twee feestelijke outfits. Enerzijds een volledige look in het zwart die de nodige power uitstraalt, anderzijds een pittige look in het rood. Beide looks zijn uit de collectie van Munthe, een Deens fashionlabel.

Voor mijn eerste look ga ik voor all black. Ik combineer een zwart kleed in lederlook van Munthe met de hoge zwarte laarzen van Guess

 

De tweede look bestaat uit een pittige lange rode lederen rok van Munthe met een zwarte blouse met bloemenprint van Munthe. De look kan je combineren met een cardigan of pull met gekleurde strepen van Munthe. De look werk ik af met oorringen van Laurence Delvallez en een zwarte puffed handtas van House of Sakk.

 

 

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Munthe
Munthe is een luxe kledinglabel voor dames, opgericht in 1994 en gevestigd in Kopenhagen. Munthe heeft een kenmerkende stijl: cool, casual & scandinavisch. Van zwierige silhouetjurken en mooie vrouwelijke pakken tot artistieke handgeschilderde prints en een constante innovatie in stoffen. 
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Modern bohemian

Zachte tinten en feestelijke accenten.

GIFTS BY FRIED'L DELEYE
Cadeautips

Voor hem, voor haar en voor de kids. 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Snowy style

Even wegdromen met deze outfit.