Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Snowy style
Deze week kies ik voor zachte tinten en comfortabele stoffen, afgewerkt met feestelijke accessoires en schoenen. Met deze looks laat ik je al even wegdromen naar de eerste sneeuw van het jaar.

Voor mijn eerste look kies ik voor een goudkleurige broek van Kocca met daarboven een beige oversized blouse van Julia June. De look wordt afgewerkt met elegante instappers van Vagabond. Om het koude weer te trotseren kies ik voor de cosy lederen mantel van Goosecraft.

 

De tweede look bestaat uit een lange beige gebreide jurk van Kaos, gecombineerd met een beige sjaal van Liu Jo. Om de outfit extra pit te geven voeg ik de dronkerbruine suède pumps van Lodi toe. De look is pas helemaal compleet met de beige handtas van Laurence Delvallez.

 

 

Wil je graag een statement toevoegen aan elke outfit? Kies dan zeker voor de verfijnde sierraden van Laurence Delvallez.

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Barbour
Barbour is een hoogwaardig, Brits kledingmerk voor zowel dames als heren. Telkens met een knipoog naar het Britse countryside leven. Zowel de heren- als de damescollectie straalt klasse en elegantie uit.
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Stijlvol statement

Perfect voor een avondje uit.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Dreamy dressed

Luxueuze glamour en ruige rock 'n roll.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Cosy to go

Heerlijk induffelen.