Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Stijlvol statement
Deze week kies ik voor twee stijlvolle jurken met statement accessoires. Voor mijn eerste look ga ik volledig voor stoer leer, de andere look krijgt een lieflijke touch. Beide looks gaan perfect voor een avondje uit.

De eerste outfit bestaat uit een zwarte lederen jurk van Patrizia Pepe. Daaronder ga ik voor een elegante maar stoere suède overknee laars van Rotta. De look werk ik af met een aantal statement accessoires van Laurence Delvallez, waaronder de goudkleurige armband Aurify en halsketting Aurous

 

Voor mijn tweede look kies ik voor een lieflijke jurk in zijde van Momoni met bloemenmotief. Ik combineer de look weer met de zwarte suède overknee laarzen van Rotta voor een powerlook. Helemaal klaar om op stap te gaan.

 

 

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Barbour
Barbour is een hoogwaardig, Brits kledingmerk voor zowel dames als heren. Telkens met een knipoog naar het Britse countryside leven. Zowel de heren- als de damescollectie straalt klasse en elegantie uit.
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Dreamy dressed

Luxueuze glamour en ruige rock 'n roll.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Cosy to go

Heerlijk induffelen.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Heerlijk herfstig

Herfstwandeling met Barbour.