Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Dreamy dressed
Deze week kies ik voor jonge en trendy kleding met een urban touch. De perfecte match tussen luxeuze glamour en ruige rock 'n roll. Twee outfits die onmisbaar zijn in je garderobe!

De eerste outfit bestaat uit een catchy bloemenjurk van Dream Catcher. Daaronder een paar leuke lange laarzen van Lola Cruz. De look werk ik af met een handtas van Laurence Delvallez met een leuk detail handvat en ketting.

 

Voor mijn tweede look kies ik voor een beige blouse van Dream Catcher met een klassevolle broek. Ik combineer dit met elegante enkellaarsjes van het merk Lodi. De handtas van Pinko is een echt juweeltje en maakt de look compleet! 

 

 

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Barbour
Barbour is een hoogwaardig, Brits kledingmerk voor zowel dames als heren. Telkens met een knipoog naar het Britse countryside leven. Zowel de heren- als de damescollectie straalt klasse en elegantie uit.
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Heerlijk herfstig

Herfstwandeling met Barbour.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Be warm, stay trendy

Een stevige, warme outfit voor koude dagen.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Day and night

Time to get dressed.