Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Heerlijk herfstig

Een gemakkelijke outfit voor een stevige herfstwandeling. Ik ga deze week voor een heren- en damesoutfit in heerlijke herfstkleuren. Een paar stevige schoenen eronder en je bent helemaal klaar voor een gezellige herfstwandeling met partner.

Voor de vrouwelijke look ga ik voor een straight jeans van Levi's en een bruine gebreide trui van Selected. Ik maak deze outfit herfstproof met de kaki regenjas van Barbour. De jas is fijn afgewerkt met bruine ribfluwelen randen. 

Daaronder nog de waterproof kaki rubberlaarzen van Barbour en je hoeft geen enkele plas vermijden. 

 

Ook de heren wil ik deze week inspireren met een heerlijke herfstlook. De kaki kleurige trui met zwarte letters van Barbour combineer ik met de slimfit jeans van Diesel. De enkellaarzen van Floris Van Bommel sluiten hier heel goed op aan. Ik kies voor kousen van Antwrp als leuk detail en werk de look af met een jas van Barbour en een bruine sjaal met spikkels van Antwrp

 

Off we go. Klaar voor een heerlijke herfstwandeling met je partner.

 

 

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Barbour
Barbour is een hoogwaardig, Brits kledingmerk voor zowel dames als heren. Telkens met een knipoog naar het Britse countryside leven. Zowel de heren- als de damescollectie straalt klasse en elegantie uit.
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Be warm, stay trendy

Een stevige, warme outfit voor koude dagen.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Day and night

Time to get dressed.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Belgische mode

Week van de Belgische mode met Our Sister.