Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Be warm, stay trendy

Koude dagen vragen om een stevige, warme outfit. Deze week kies ik voor twee functionele en trendy outfits om de koude dagen te trotseren. Be warm, stay trendy!

Ik kies bij mijn eerste look voor de herfstkleuren: beige en kaki. Een blauwe afgewassen skinny jeans van For all mankind, gecombineerd met een ruime beige trui van Baum und Pferdgarten. Om de kou te trotseren kies ik voor een stevige lange winterjas met een faux fur binnenkant van Go Franck.

Ik werk de look af met stoere zwarte laarzen van Pinko met kaki groene zool en een warme muts van Le Bonnet. Warm, stevig, functioneel en trendy. 

 

Voor mijn tweede look kies ik zwart als basis. Ik combineer de zwarte straight jeans met knopen van For all mankind met een zwarte rolkraagtrui van Liu Jo. Een eenvoudige look met een eyecatcher: de hoogblauwe winterjas van Go Franck

De look combineer ik met een zwarte sjaal en muts van Le Bonnet. Bij een warme outfit mogen stevige schoenen niet ontbreken. Ik kies voor de stoere zwarte boots met studs van Pinko. Met deze outfits ben je helemaal klaar voor winterse temperaturen. 

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Our Sister
Geboren in een creatieve studio in de stad Antwerpen, is Our Sister gebouwd vanuit het idee om kleding te creëren met oprechte texturen en levendige kleuren die goed in balans zijn.
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Day and night

Time to get dressed.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Belgische mode

Week van de Belgische mode met Our Sister.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
A FRNCH twist 

Warme bruine tinten tekenen het najaar