Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit najaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Een gezellig dagje samen op stap met mijn mama Monique, dit doen we in een comfortabele en stijlvolle herfstoutfit! We starten de dag met een lekkere brunch en slenteren daarna nog wat rond in de historische Brugse binnenstad.

De keuze van Fried'l

Look 1


Mijn mama kiest voor een wijnrood ensemble van Riani. Dit type rood noemt men ook wel marsala naar de Italiaanse wijn. Een echte trendkleur dit najaar en perfect te combineren met neutrale beige tinten en warme bruintinten. De wijde broek van Riani heeft een hele goeie fitting en ook een ruime matenboog van maat 38 tot en met maat 50. We combineren de broek met het bijpassende pulletje met detail aan de kraag en een blouse, ook in dezelfde dieprode kleur. Met ons Belgisch weertje is een leuke capejas met kap ook heel praktisch, deze van Riani past perfect bij dit ensemble en geeft je net dat extra beetje warmte. We werken de outfit af met stijlvolle en super comfortabele DL Sport sneakers, dit merk is een toppertje qua pasvorm. Een donkerbruine suède handtas zoals deze van Abro mag natuurlijk ook niet ontbreken, comfortabel cross body te dragen en plaats genoeg om je essentiële benodigdheden in kwijt te kunnen.

 

We gaan verder in de warme tinten want brown is the new black! Ik kies voor een warmbruine jurk van Semicouture met een lieflijke bloemetjesprint in roze, beige en groentinten. Een ideale jurkje om meteen te dragen, easy to wear dus. Kan met een leuke sneaker maar ik kies voor een hoge laars van Atelier Content in camel. De camel kleur komt mooi terug in het fijne tailleriempje van Pinko. Als extra laagje ga ik voor een donkerbruine lange wollen gilet van Liu Jo. Ik werk mijn outfit af met een bruine crossbody handtas van Clio Goldbrenner in crocoleder, ook helemaal hip dit najaar!

 

De keuze van Fried'l

Look 2

Munthe

Het Scandinavische merk Munthe vind je ondertussen al enkele seizoenen terug in de Deleye-kledingrekken. Ik ben fan! De damescollectie van Munthe staat voor prachtige prints, hoge kwaliteit en unieke details. De stijl is een perfecte combinatie van verfijnd, ruw en elegant. Neem zeker eens een kijkje in deze collectie en wie weet word je ook wel zo’n fan zoals ik.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 3
Pinko

Deze looks zijn samengesteld met de stijlvolle stuks van Pinko. Bekijk dit zeker eens op onze website.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 2
Munthe

Deze looks zijn samengesteld met de stijlvolle stuks van Munthe. Bekijk dit zeker eens op onze website.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 1
Baum und Pferdgarten

Deze looks zijn samengesteld met de stijlvolle stuks van Baum und Pfertgarten. Bekijk dit zeker eens op onze website.