Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Subtiel stijlvol

Deze week kies ik voor het iconisch merk, Elisabetta Franchi. Deze Italiaanse ontwerpster slaagt er iedere keer opnieuw in om met haar strakke ontwerpen en subtiele toetsen toch heel stijlvol voor de dag te komen. Met deze twee looks laat ik je al even wegdromen naar de aankomende gezellige herfstdagen. 

Mijn eerste outfit bestaat uit een elegant grof gebreide jurk van Elisabetta Franchi. Ik maak deze look helemaal compleet met de hoge laarzen van March 23.

Voor mijn tweede look blijf ik in dezelfde stijl en kies ik simpelweg voor een blauwe jeans en een witte pull met knopen van Elisabetta Franchi. Opnieuw werk ik de look af met de hoge laarzen van March 23. In combinatie met de mantel van Riani, ben je helemaal klaar om de frisse herfstdagen te trotseren! 

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Elisabetta Franchi
Italië geldt sinds lange tijd als het moederland van de mode. Zo is Elisabetta Franchi, een Italiaanse ontwerpster, uitgegroeid tot een waar fashionicoon. Het merk zag het daglicht in Bologna en slaagde er in Europa en de wereld te veroveren. Ze is een vrouw die weet hoe ze anderen enthousiast moet maken. In haar leven staat het realiseren van één doel centraal : om door mode de wereld en haar essentie te laten zien. Ze is de ziel van het merk.
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Floral touch

Verfrissende en trendy kleurenprints

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Citytripping

Hotspot shoppen in Le Marais of flaneren door de Via del Corso

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Stevig stoer

Nét dat tikkeltje stoerder