Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Beige kleurtinten

Vanille, zandsteen, nude, ... komend seizoen heeft de kleur beige met al haar varianten vrij spel. De zachte tinten zorgen voor een natuurlijke schoonheid en stralen rust uit. Combineer allerlei nuances in een tone-op-tone monochrome look of mix ze met pasteltinten. Het resultaat is een warme harmonieuze uitstraling.

Voor mijn eerste comfy outfit kies ik voor een ivoorkleurige oversized pull van American Vintage met daarboven een lange lichtgrijze cardigan van American Vintage. Deze outfit maak ik compleet met een beige wijde broek van True NYC en met olijfkleurige suède sneakers van Veja

Mijn tweede comfort look bestaat uit een blauwe jeans en een beige sweater van Closed, lekker comfy! Hierbij combineer ik ook deze olijfkleurige suède schoenen van Veja

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Munthe
Munthe is een luxe kledinglabel voor dames, opgericht in 1994 en gevestigd in Kopenhagen. De kenmerkende stijl van het merk vertegenwoordigt de zorgeloze houding van het coole Scandinavische vrouw. In de realiteit vertaalt dit zich naar een collectie met funky prints, tijdloze items, natuurlijke kleuren en allemaal met een eigen bijzondere Munthe twist. 
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Print Perfect

Wie houdt er nu niet van printjes in zijn garderobe? 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Lady officer 

Lady Officer ontleent zijn inspiratie aan de uniformkleding

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Funky workwear

Funky, hip en ooo zo comfortabel