Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Print perfect

Deze week kies ik voor Munthe en hun funky prints. Wie houdt er nu niet van een printje in zijn garderobe? Luipaardprint, kleurrijke bloemenprints, nostalgische strepen of ruiten. Yaaay, printjes zijn helemaal hot deze herst-winter. 

Voor mijn eerst funky print outfit kies ik voor een jurk met luipaardmotief van Munthe en Liu Jo sneakers met goudkleurige accenten. 

Mijn tweede print perfect outfit bestaat uit een ecrukleurige multicolor bloemenprint rok van Munthe dit combineer ik met een rozekleurige gemêleerde trui van Munthe en maak ik de outfit compleet met de snakers van Liu Jo met goudkleurige accenten. 

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Munthe
Munthe is een luxe kledinglabel voor dames, opgericht in 1994 en gevestigd in Kopenhagen. De kenmerkende stijl van het merk vertegenwoordigt de zorgeloze houding van het coole Scandinavische vrouw. In de realiteit vertaalt dit zich naar een collectie met funky prints, tijdloze items, natuurlijke kleuren en allemaal met een eigen bijzondere Munthe twist. 
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Lady officer 

Lady Officer ontleent zijn inspiratie aan de uniformkleding

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Funky workwear

Funky, hip en ooo zo comfortabel

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Mix and match met Baum und Pferdgarten

Shoppingday? Perfect. Girlsnight? Done!