Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.

Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

It's on! Time to get some new collection 

Yaaay, het nieuwe modeseizoen is aangebroken, waar zitten de fashionista's die altijd twee stappen vooruit kijken? Terwijl we nog volop van het zonnetje moeten genieten, dromen we dus stiekem al over de mode-items van deze winter. Voor mijn eerste looks van het nieuwe seizoen, kies ik voor zachte kleuren en comfortabele stoffen. Ideaal voor dit weertje. 

De keuze van Fried'l

Look 1


Mijn eerste outfit bestaat uit een beige glanzende broek van American Vintage met de bijpassende blouse. Deze combinatie maak ik helemaal compleet met de lederen sandaaltjes van Rotta

De keuze van Fried'l

Look 2


Voor mijn tweede look kies ik voor de beige glanzende rok van American Vintage gecombineerd met deze zachte wollen pul van American Vintage. Ik werk deze outfit ook af met de cognac lederen sandaaltjes van Rotta en een lederen handtas van Abro.

It's all in the details

1. Extra glans voor een stralende dag

2. Maak je look compleet met deze lederen tas

3. Elegant voor de dag met deze cognac bruine sandaaltjes

American Vintage

American Vintage werd in 2005 in Frankrijk opgericht. De ontwerpers laten zich inspireren door de hippe stadmode uit het Amerikaanse, bruisende New York. Het label gebruikt soepele stoffen, zachte tinten en het heeft een heel natuurlijke look. Het zijn vrouwelijke ontwerpen met een stoere non-nonens uitstraling. We zijn er fan van!

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 28
Comfy Sunday feeling 

Comfortabel, zacht, gezellig en elegant

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 27
Ingetogen zomers

2 Antwerpse labels: Shades en Slaye 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 26
Tweemaal Twinset

Kleurrijke outfits