Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.

Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Comfy Sunday feeling 

Hangmat aan de haak, diepvriezer vol ijsblokjes en slippers in de aanslag. Voor deze warme zomerdagen heb ik outfits van Love Sundaily uitgekozen. Comfortabel, zacht, gezellig en elegant, ideaal dus voor deze temperaturen en met andere woorden de perfecte outfits voor een comfy Sunday summer feeling!

De keuze van Fried'l

Look 1


Deze keer kies ik voor comfort, ideaal met deze hoge temperaturen. Draagcomfort heb je zeker met dit fluwelen jurkje van Love Sundaily. Ik maak deze look helemaal compleet met een bijpassende gewoven tas van Pieces en met beige slippers van Vagabond

De keuze van Fried'l

Look 2


Liever wat meer kleur? Neem dan deze oranje zachte fluwelen lange jurk van Love Sundaily. Ook afgewerkt met deze beige slippers van Vagabond. Perfect voor jouw comfy Sunday feelings! 

It's all in the details

1. Deze afwerking maakt je look compleet

2. Een moderne touch met deze sneackers van Ghoud

3. Een excentrieke noot met deze lederen strik

Love Sundaily 

Have your comfy Sunday feeling every day, every occasion!

Love Sundaily staat voor dat ultieme zondaggevoel. De goed doordachte items zijn ideaal voor dagelijks gebruik, maar comfortabel genoeg om je het gevoel te geven dat het zondag is. Geniet elke dag van het zondaggevoel. 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 27
Ingetogen zomers

2 Antwerpse labels: Shades en Slaye 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 26
Tweemaal Twinset

Kleurrijke outfits

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 25
Zuiders Marella

Comfortabel en tegelijk modieus