Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.

Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Ingetogen zomers 

Voor de selectie van deze week, laat ik jullie graag kennis maken met 2 Antwerpse labels: Shades en Slaye. Het merk Shades zag het licht in 2017. Een kleine, eerlijke kledingcollectie gemaakt uit de zachtste en meest pure stoffen en beschikbaar in alle mogelijke tinten.

Slaye werd dan weer opgericht door twee "shoe-lovers" die al meer dan een decennium ervaring hadden in de schoenenindustrie. Elke sandaal van het merk valt op door het eigentijde, tijdloze en elegante design.

De keuze van Fried'l

Look 1


Deze week koos ik voor een tijdloze, ongecompliceerde look. De oudroze slippers van Slaye combineer ik tweemaal met een katoenen jurk uit de collectie SS21 van Shades. Het pure, zachte katoen zorgt voor een ideaal draagcomfort, ook bij hogere temperaturen.

De keuze van Fried'l

Look 2


Voor wie eerder van zachtere kleuren houdt, kunnen de oudroze slippers ook perfect gecomineerd worden met een roze kleed uit de collectie van Shades. Tijdloos, ingetogen en toch zomers getint.

It's all in the details

1. Deze afwerking maakt je look compleet

2. Een moderne touch met deze sneackers van Ghoud

3. Een excentrieke noot met deze lederen strik

Shades

De fascinatie voor kleuren begon als kind bij Anne Vriel, oprichster van het merk Shades. Ik hou van kleuren in al hun schakeringen. Van opvallend fel, over ingetogen zacht tot nostalgisch verschenen: elke tint roept unieke emoties en herinneringen op. 

Na vele jaren in een modeagentuur te hebben gewerkt, besliste Anne om voluit voor haar eigen modedroom te gaan. Eind 2017 zag Shades het licht: een kleine, eerlijke kledingcollectie beschikbaar in alle mogelijke tinten. Elk stuk uit haar collectie wordt met veel liefde ontworpen en volledig in Europa gefabriceerd door een klein team van gepassioneerde mensen. 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 26
Tweemaal Twinset

Kleurrijke outfits

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 25
Zuiders Marella

Comfortabel en tegelijk modieus

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 24
Touch of pastel

Breng de zon in jouw garderobe