Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.

Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Zuiders Marella

Hedendaags en stijlvol, met een zuiderse tint. Marella is een Italiaanse collectie vrouwenkleding die in tal van Europese landen de weg naar de dressing gevonden heeft. Een label voor dames die comfortabel en tegelijk modieus tevoorschijn willen komen.

De keuze van Fried'l

Look 1

Clean & white. Deze strakke look geeft een gesofistikeerde indruk en straalt alleen maar klasse uit. Het bovenstuk van Marella, afgewerkt in luxueuse broderie combineer ik met een witte flared katoenen broek, weerom van Italiaanse makelijk: Liu Jo. We verrijken het ensemble met karaktervolle moccasins van het Spaanse Pertini. De perforatietechniek die dit merk vaak hanteert geeft hun collectie niet alleen een retro touch maar zorgt ook voor extra draagcomfort. De donkerblauwe shopper van het Antwerpse Essentiel vervolledigt deze outfit.

De keuze van Fried'l

Look 2


In mijn tweede look tracht ik een stukje frivoliteit te brengen; misschien niet ongepast na afgelopen sombere maanden. Ik combineer een lipstick rode midi-jurk met cache-coeur van Marella met wedges van het Belgische merk Catwalk. De geweven sleehak zorgt voor extra loopcomfort en geeft een natuurlijke uitstraling aan dit ensemble.

It's all in the details

1. De geweven sleehak zorgt voor extra loopcomfort

2. Het bovenstuk van Marella, afgewerkt in luxueuse broderie

3. Deze shopper vervolledigt jouw outfit

Essentiel

Essentiel Antwerp, een krachtig prêt-à-porter label met een  Belgische signatuur. De totale mix van materialen, kleuren en prints zorgt voor een eigentijdse complete look.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 24
Touch of pastel

Breng de zon in jouw garderobe

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 23
Essentiel Antwrp

Kleurrijke outfits

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 21
Gewaagd luxueus

Voor de onafhankelijke vrouw