Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar.

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Kijk maar even mee.

Touch of pastel

Waar blijft die zomer toch? Breng de zon in jouw garderobe met deze touch of pastel outfits. Ook fan van pastel? 

De keuze van Fried'l

Look 1


Een touch of pastel met deze multicolor rok van Second Female, gecombineerd met een lichtblauwe hemdblouse van Minus en voor de frissere dagen natuurlijk een bijpassend truitje van By Bar en de outfit is pas helemaal compleet met een shopper bag van Clio Goldbrenner en slippers van Michael kors

De keuze van Fried'l

Look 2

Terrasje gepland? hoog tijd om comfy kledij in een hoek te gooien en eindelijk weer alles uit de kast te halen!  Dit is jouw moment om te shinen met deze mooie pastelkleurige jurk van Second Female afgewerkt met een mooi muiltje van Michael Kors. Centreer je taille met deze zwarte riem van Twinset. Instant proof voor de terrasjes!

Essentiel

Essentiel Antwerp, een krachtig prêt-à-porter label met een  Belgische signatuur. De totale mix van materialen, kleuren en prints zorgt voor een eigentijdse complete look.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 23
Essentiel Antwrp

Kleurrijke outfits

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 21
Gewaagd luxueus

Voor de onafhankelijke vrouw 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 20
Een vleugje kleur

Twee looks die meteen je dag zullen inkleuren