Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar.

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Kijk maar even mee.

Essentiel Antwerp

Wat begon als een bescheiden T-shirt merk, groeide uit tot een kleurrijk prêt-à-porter label. Met haar rijke stoffen, grafische prints, intense en felle kleuren of het gebruik van glitter, is Essentiel Antwerp hét label voor als je op zoek bent naar urban chic fashion en eyecatching accessoires. Deze week leggen we de focus op ons Belgisch merk Essentiel.

De keuze van Fried'l

Look 1


Wissel power af met baisc. Deze bloes met krachtige kleuren in vlindermotief combineer ik met een witte lossere katoenen broek. De zachtblauwe cross-body bag en muiltjes van Bibi Lou zorgen voor een harmonieus geheel.

 

De keuze van Fried'l

Look 2

Instant summer met deze lange blauwe glanzende jurk van Essentiel en natuurlijk een bijpassende cardigan voor het weertje hier in België. Dan werk ik deze summer look nog af met twee orangje items, een crossbody van Essentiel en sneakers van Hoff

Essentiel

Essentiel Antwerp, een krachtig prêt-à-porter label met een  Belgische signatuur. De totale mix van materialen, kleuren en prints zorgt voor een eigentijdse complete look.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 21
Gewaagd luxueus

Voor de onafhankelijke vrouw 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 20
Een vleugje kleur

Twee looks die meteen je dag zullen inkleuren

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 19
Wit, de kleur van een nieuw begin

Een gevoel van licht en zuiverheid