Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar.

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Kijk maar even mee.

Gewaagd luxueus

Sinds 1980 weet het Italiaanse merk Pinko telkens opnieuw in te spelen op de modewensen van de sterke, onafhankelijke vrouw. Het luxe confectiemerk geniet wereldwijd faam en ontwerpt moderne dameskleding voor zowel overdag als 's avonds. 

De keuze van Fried'l

Look 1


Elegant & chic. De losse ecru top en wijde poncho in deze outfit zorgen voor enerzijds comfort en geven aan deze outfit tegelijk een zeer elegantie uitstraling. De afwerking in broderie zorgt voor een luxueuze touch. Ik combineer deze items met een zwarte geklede boek. De zwarte lederen accessoires geven deze outfit extra filmster-allure.

De keuze van Fried'l

Look 2

Ook Pinko gaat dit seizoen de romantische toer op met kant en broderie. Mijn tweede combinatie is eerder sober en sierlijk. 
Een beige jurk vol prachtige patronen, afgewerkt met zwart kant. Het kleed combineer ik met een elegante naaldhak van het Belgische March 23.

Pinko

Het Italiaans luxe merk Pinko heeft een eigen stijl waar menig fashionista’s weg van zijn. De kwaliteit is top en de ontwerpen ogen en zijn luxueus. Het werd eind de jaren ’80 opgericht door Pietro Negra en Cristina Rubini. Bij Pinko staat creativiteit en kwaliteit op één. 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 20
Een vleugje kleur

Twee looks die meteen je dag zullen inkleuren

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 19
Wit, de kleur van een nieuw begin

Een gevoel van licht en zuiverheid

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 18
De ideale lente look

Leuke lenteoutfits van Twinset