Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Een vleugje kleur

Voor deze week kies ik voor twee looks van Frnch die meten je dag zullen inkleuren. Jong, modern en elegante collecties typeren het merk Frnch. 

De keuze van Fried'l

Look 1


Mijn eerste outfit bestaat uit een okergele jumpsuit en uiteraard om deze look helemaal af te maken combineer ik dit met rosékleurige slippers van Slaye en een bronskleurige crossbody van Clio Goldbrenner

De keuze van Fried'l

Look 2

Mijn tweede look straalt happiness uit! Een vleugje kleur doet altijd wonderen. Daarom deze jurk met pofmouwen van Frnch en ik combineer dit deze keer met een bruine loafer van Catwalk. Helemaal klaar om de dag te beginnen! 

Frnch

Het Franse merk Frnch opgericht in 2013 typeert zich vooral door haar betaalbare, moderne en elegante collecties. 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 19
Wit, de kleur van een nieuw begin!

Een gevoel van licht en zuiverheid. 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 18
De ideale lente look

Leuke lenteoutfits van Twinset!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 17
Stijlvol in Natan

Ondek het stijlvolle Belgische modemerk!