Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Wit, de kleur van een nieuw begin

De lente is amper van start gegaan en we konden meteen al proeven van warme zomerlucht. Heerlijk. Deze week liet ik me inspireren op dat gevoel. Een gevoel van licht en zuiverheid. Ik associeer dit meteen met wit. Steevast een basiskleur in elke dressing. Kijk maar even mee.

De keuze van Fried'l

Look 1


Mijn eerste outfit bestaat uit een tijdloze jacket en 7/8 broek van Liviana Conti, een Italiaans kledingmerk dat bekend staat om haar minimalistisch karakter en fijne materialen. Dit gecomineerd met sneakers van het Belgische March 23 maakt de look stijlvol casual.

De keuze van Fried'l

Look 2

Mijn tweede look is geraffineerd doch comfortabel. Hier combineer ik een keurige blousejurk van Dream Catcher met elegante slippers en een handtas van Scapa. Een fraaie toon-op-toon combinatie, op en top Belgisch.

Twinset

Twinset is een Italiaans modelabel. Het merk is in 1990 opgericht. Het zijn stuk voor stuk unieke ontwerpen met oog voor detail in vrolijke kleuren. De ontwerpen zijn van uitstekende kwaliteit en men maakt enkel gebruik van luxe stoffen. Elk seizoen ontwerpt Twinset modieuze damesmode. Bekijk het volledige aanbod online en kies je favoriete look!

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 18
De ideale lente look

Leuke lenteoutfits van Twinset!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 17
Stijlvol in Natan

Ondek het stijlvolle Belgische modemerk! 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 16
Kürt Rogiers dressed by Fried'l Deleye

Hij kiest steeds voor een casual sportieve stijl!