Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Kürt Rogiers dressed by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Kürt Rogiers kwam onlangs op bezoek in onze winkel te Roeselare voor de doorpas van zijn kledij voor zijn personage Lars in Familie. Ik maakte van de gelegenheid gebruik en koos voor hem twee outfits uit onze nieuwe lente-zomercollectie die hij meteen kan dragen. Benieuwd? Ontdek ze hieronder!

Kürt Rogiers kiest in zijn vrije tijd steeds voor een casual sportieve stijl en vind bij Deleye altijd zijn smaak!

Kürt Rogiers dressed by Fried'l

Look 1

Voor zijn eerste look koos ik voor een beige chino van Atelier Noterman, gecombineerd met een lichtblauw hemd van Hugo Boss en een bijpassende blauwe pull voor erboven. De bodywarmer van Belstaff zorgt voor dat extra laagje warmte. Casual Floris van Bommel sneaker eronder en klaar! 

 

Kürt Rogiers dressed by Fried'l

Look 2

De tweede look is een neutrale outfit met een basic 7 jeans en Tommy Hilfiger hemd en pull, één van Kürt Rogiers zijn favoriete merken trouwens. Dit vlotte jasje van het hippe merk People op Shibuya is ideaal voor de maartse buien. Hippe Veja sneakers eronder en Kürt is klaar voor het voorjaar! 

 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 15
Back to basics 

Dit seizoen is alles puur en simpel! 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 14
Warme tinten en zomerse prints! 

Zorgen voor een instant summervibe!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 13
De eerste voorjaarszon 

Perfect voor de eerste zonnestralen!