Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Back to basics

In mijn looks van deze week ga ik voor neutraal beige. Dit seizoen zien we heel wat pure en simpele mode, dit straalt klasse uit en heeft een gesofisticeerde look. 

De keuze van Fried'l

Look 1


Voor mijn eerste look van deze week kies ik voor een stijlvolle hemdjurk van By Malene Birger. Ik combineer dit met accessoires met een gouden touch, zoals deze sandalen van les Venues en dit setje armbanden van WM Jewellery. Een classic camel shopper van Clio Goldbrenner maakt de look af. 

De keuze van Fried'l

Look 2

In mijn tweede look kies ik voor een beige pulletje van By Malene Birger en combineer ik dit met deze straight high waist jeans van 7 For all mankind, een heel hip model dat erg flatterend is. De laarsjes van Pertini maken de outfit af en zijn geheel in de back to basic stijl. 

Momoni

Dit Italiaanse merk staat voor verfijnde ontwerpen, soepele stoffen en een combinatie van comfort en klasse. Dynamische stuks die moderne en hedendaagse luxe uitstralen. Benieuwd naar meer? Ontdek snel onze Momoni-collectie!

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 14
Warme tinten en zomerse prints!

Zorgen voor een instant summervibe!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 13
De eerste voorjaarszon

Perfect voor de eerste zonnestralen! 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 12
Tijdloos zwart en een vleugje geel

De winter mag nu volledig vertrekken!