Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Deze week mogen we volop genieten van de eerste voorjaarszon, daar past een frisse lente outfit bij! Voor deze looks koos ik voor 2 outfits van het Italiaanse merk Semicouture, beide een combinatie van rustige pasteltinten in roze en beige die perfect zijn voor de eerste zonnestralen. 

De keuze van Fried'l

Look 1


De eerste look is een comfy outfit met een luxe touch. Ik combineer een zachtglanzende roze bloes met een beige broek in hetzelfde prachtige glanzende stofje. Door de lichte glans op beide straalt dit een luxegevoel uit, maar blijft de look supercomfortabel om te dragen. Deze beige Veja sneakers met roze accent maken de outfit af! 

De keuze van Fried'l

Look 2

Voor mijn tweede look kies ik voor deze lange jurk met strepen in wit, beige en fuchsiaroze. Dit bustierjurkje is er eentje die ideaal is voor een warme zomeravond of voor nu al meteen, gestyled met een leuk vestje of knit boven, perfect voor de eerste zomerdagen. De roze multicolor sneakers van Ghoud passen er uitstekend bij en vullen het kleurenpalet aan. A touch of pink graag deze zomer! 

Semicouture

Het Italiaans fashionlabel Semicouture staat voor exclusieve, tijdloze en trendy mode voor dames. Het merk werd in 2009 opgericht door Erika Cavallini. Semicouture zet vrouwelijke accenten graag in de kijker. Het is een veelzijdig merk met zowel avondkleding als casual kleding.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 12
Tijdloos zwart en een vleugje geel

De winter mag nu volledig vertrekken! 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 11
Love is in the air 

De perfecte Valentijnslook! 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 10
Uitkijken naar de lente 

Frisse kleuren en zachte stoffen!