Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Liu Jo damesbroeken

Liu Jo, het exclusieve Italiaanse modelabel bekend om haar gesofisticeerde klasse en vrouwelijkheid, heeft vele dames hun hart veroverd. Zowel de ontwerpen als het bijzondere materiaalgebruik zijn top. Het is een perfecte mix van opmerkelijk design en comfort.

1. Skinny

Een skinny broek valt aansluitend en de pijpen lopen smal naar de enkels. Voor draagcomfort wordt aan de stof van deze broeken vaak stretch toegevoegd. Dit model accentueert je benen en laat zich goed combineren met een oversized trui of vest.

Bottom up Ideal regular waist

Deze pasvorm staat bekend voor zijn skinny pijpen en lengte tot over de enkels. Bij de Ideal is de hoogte van de taille gemiddeld. De broek eindigt een klein stukje onder de navel. Een goede keuze als de lengte van je benen in verhouding is met de lengte van je bovenlichaam.


Bottom up Monroe regular waist

De Monroe jeans heeft dezelfde fitting als de Skinny Ideal maar met een kortere lengte en met een omslag onderaan.


Bottom up Devine high waist

De Devine is een hoge taille broek en de beenlengte is wat korter. Een goede keuze als je benen in verhouding korter zijn dan je bovenlichaam.

2. Slim

Een slim fit jeans heeft veel weg van een skinny jeans. Hij zit alleen net wat ruimer. Het is een goed aansluitend model dat strak zit om de heupen en de bovenbenen en vanaf de knie loopt de pijp wat smaller toe, maar er blijft wel wat ruimte rond de kuiten.

Bottom up Magnetic Regular waist

Deze broek zit iets ruimer en heeft een mid rise taille, dus juist onder je navel. 

Shop de pasvorm hier.

3. Flare

De Flared jeans heeft wijd uitlopende pijpen. Dat wijder worden van de pijpen kan op kniehoogte beginnen maar een flared broek kan ook vanaf de heup zachtjes wijd uitlopen.

Bottom up Beat regular waist

De beat is een broek die vanaf de knie wat wijder uitloopt en heeft een mid rise taille.


Bottom up Fly regular waist

De fly is wat gelijkaardig als de Beat maar onderaan de pijpen is de broek wat gerafeld.

Shop de pasvorm hier.


Bottom up Creative regular waist

Dit is een wijde broek met een gewone taille en met een vintage bottom (speciale onderkant). 

Shop de pasvorm hier.