Ons nieuwe lente-zomermagazine is er, ontdek het hier!

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Armani Junior schoenen zomer 2019 online

Armani Junior schoenen zomer 2019 online

Giorgio Armani is een Italiaanse modeontwerper. Het merk staat bekend om de tijdloze en elegante ontwerpen. Het label is ook herkenbaar door de adelaar die altijd op een verfijnde manier terug te vinden is op de kledingstukken. Armani Junior is de jongenslijn van Armani. Net zo elegant en stijlvol als bij de volwassenen.

De lente- en zomercollectie 2019  bestaat onder meer uit comfortabele, toffe witte en blauwe sneakers

 

Voor een communie of lentefeest vindt u bij Armani Junior de gepaste outfit!

 

Deleye heeft een uitgebreid assortiment Armani Junior artikelen. Zowel kleding als accessoires hebben we ruimschoots in voorraad. 

 

Bestel Armani Junior schoenen gemakkelijk en snel in de webshop van Deleye of bezoek één van onze drie fysieke winkels! Deleye is de (online)winkel om een schitterende garderobe te vinden met bijpassende schoenen en als final touch een leuke accessoire. Het Deleye team staat steeds klaar om je te helpen en vrijblijvend stijladvies te geven.

Op de site www.deleye.be bestel je snel, gemakkelijk en 100% veilig. Je kunt betalen met Bancontact, Paypal,  Ideal en de gebruikelijke kredietkaarten. 

Nog vragen? Je kan steeds met je vragen terecht op webshop@deleye.be.

Ben je geïnteresseerd in uitgebreide actuele informatie met betrekking tot onze collectie? Bezoek dan onze facebook pagina.