**SOLDEN*SOLDEN*SOLDEN**

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Paul Smith jongenscollectie zomer 2020 online

Paul Smith jongenscollectie zomer 2020 online

Paul Smith is een Brits kledingmerk voor jongens. De ontwerper Paul Smith ( ook Sir Paul genaamd ) is de meest vooraanstaande ontwerper van Groot-Brittannië. De kindercollectie heeft veel gelijkenissen met die van de heren. Het is als het ware een mini-collectie. 

Hij ontwerpt kledij in zachte materialen met hippe prints en eigentijdse snitten voor kids met een eigen mening en kledingsmaak. Onze selectie voor de komende lente en zomer voor jongens is terug prachtig. We hebben onder meer broeken, blazers, shorts, truien, cardigans, hemden en t-shirts.

 

We hebben ook bijpassende accessoires.

 

Trendy label!

 

De hipste en coolste kinder- en tienerkleding vind je ongetwijfeld bij Deleye. Bij Deleye vind je gerenommeerde merken van bijzondere goede kwaliteit. Wij verwelkomen je en jouw kids graag in één van onze filialen te Roeselare, Brugge of Kuurne. Past het niet om even langs te komen? Dan kan je online shoppen in onze webshop. We hebben een heel divers aanbod van jongenskleding waaronder Paul Smith. Online winkelen bij Deleye betekent gemakkelijk bestellen, veilig betalen. We rekenen geen verzendkosten aan boven een bedrag van 90EUR.

Voldoet een kledingstuk niet aan je verwachtingen? Dan kan je je aankopen gratis terugsturen binnen een termijn van 14 dagen. Ook uit Nederland!

Veel shopplezier!