ACTIE: -10% op de herfst-wintercollectie 2018 met de code  DVDW18   op 19-20-21 oktober

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Armani Junior truien en sweaters winter 2018 online

Armani Junior truien en sweaters winter 2018 online

Deleye heeft elk seizoen een uitgebreide collectie van het Italiaanse fashionlabel Armani. Zowel voor dames, voor heren als voor jongens. De jongenslijn van Armani heet Armani Junior. We hebben er zowel kleding als schoenen van. Armani Junior is net zoals bij de volwassenen een luxe merk. De creaties zijn van top kwaliteit en alles is perfect afgewerkt. Enkele voorbeelden zijn de sweater in kobalt, de grijze truien en de kaki pulls. Stijlvol en klasse!

 

Deleye heeft ook Armani voor heren

 

Voor een communie of lentefeest bent u bij Deleye aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod feestkleding, accessoires en schoenen voor dit grote feest. 

 

Bestel Armani Junior truien en sweaters gemakkelijk en snel in de webshop van Deleye of bezoek één van onze drie fysieke winkels! Deleye is de (online)winkel om een schitterende garderobe te vinden met bijpassende schoenen en als final touch een leuke accessoire. Het Deleye team staat steeds klaar om u te helpen en vrijblijvend stijladvies te geven.

Op de site www.deleye.be bestelt u snel, gemakkelijk en 100% veilig. U kunt betalen met Bancontact, Paypal, Ideal en de gebruikelijke kredietkaarten. Nog vragen? U kan steeds met uw vragen terecht op webshop@deleye.be.

Bent u geïnteresseerd in uitgebreide actuele informatie met betrekking tot onze collectie? Bezoek dan onze facebook pagina.