Gesloten op zaterdag 21 juli en zondag 22 juli 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Armani Junior truien online

Armani Junior truien online

Deleye heeft elk seizoen een uitgebreide collectie van het Italiaanse fashionlabel Armani. Zowel voor dames, voor heren als voor jongens. De jongenslijn van Armani heet Armani Junior. We hebben er zowel kleding, accessoires als schoenen van. Armani Junior is net zoals bij de volwassenen een luxe merk. De creaties zijn van top kwaliteit en alles is perfect afgewerkt. Een voorbeeld zijn de prachtige  truien en sweaters in blauw en grijs. Stijlvol en klasse!

 

Deleye heeft ook Armani voor heren

 

Voor een communie of lentefeest bent u bij Deleye aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod feestkleding, accessoires en schoenen voor dit grote feest. 

 

Bestel Armani Junior truien gemakkelijk en snel in de webshop van Deleye of bezoek één van onze drie fysieke winkels! Deleye is de (online)winkel om een schitterende garderobe te vinden met bijpassende schoenen en als final touch een leuke accessoire. Het Deleye team staat steeds klaar om u te helpen en vrijblijvend stijladvies te geven.

Op de site www.deleye.be bestelt u snel, gemakkelijk en 100% veilig. U kunt betalen met Bancontact, Paypal, Ideal en de gebruikelijke kredietkaarten. 

Nog vragen? U kan steeds met uw vragen terecht op webshop@deleye.be.

Bent u geïnteresseerd in uitgebreide actuele informatie met betrekking tot onze collectie? Bezoek dan onze facebook pagina.