Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Paul Smith jongenscollectie t-shirts zomer 2020 online

Paul Smith jongenscollectie t-shirts zomer 2020 online

Paul Smith is een Britse prominente modeontwerper. Hij is een trendsetter in de modewereld die steeds vernieuwend uit de hoek komt en zo over de hele wereld succes kent. Hij creëert kleding met een vleugje  humor en toont liefde voor traditie en voor Britse klassiekers. Een steeds terugkerend detail ( hij werd er ook mee bekend) is de gekleurde, gestreepte print. 

De lente- en zomercollectie 2020 voor jongens van Paul Smith bestaat uit toffe t-shirts in diverse kleuren met typische prints.

 

Deleye heeft ook Paul Smith jongenshemden. Bekijk ze op Deleye.be.

 

Toffe t-shirts!

 

Paul Smith online bestellen doe je gemakkelijk bij Deleye.be. Wij bieden je dit exclusief modelabel aan tegen de juiste prijs.  Kleding bestellen op Deleye.be gaat snel en simpel. Wij hebben kleding voor elke gelegenheid.

Voor ons is het belangrijk om je van dienst te zijn met kwaliteit en service. Online bestellen bij Deleye staat ook voor : geen verzendkosten boven een bedrag van 90EUR,  binnen de 14 dagen gratis retourneren en snelle levering. Betalen is steeds 100% veilig en kan met Bancontact, Paypal, iDEAL en de meest gebruikte kredietkaarten. Het enthousiaste Deleye team staat steeds klaar om met een glimlach jou te helpen, zowel in onze filialen of op webshop@deleye.be.