Onze winkels zijn open | 10% korting op zomer 20 | 15% korting op 14 damesmerken

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Tommy Hilfiger jassen zomercollectie 2020 online

Tommy Hilfiger jassen zomercollectie 2020 online

Tommy Hilfiger is een Amerikaans kledingmerk ontworpen voor een breed doelpubliek. 

De kleding is klassiek met een casual en sportieve touch.  

De kledinglijn is steeds erg uiteenlopend : voor elk moment van de dag en voor elk type. Door z’n nette en verzorgde uitstraling heb je bij het dragen steeds een stijlvol en verzorgd gevoel en kom je ook steeds als uit een doosje. 

Het label gebruikt ook altijd hoogwaardige materialen en de afwerking is top! Deleye heeft Tommy Hilfiger zowel voor jongens, meisjes, dames als voor heren. De zomerlijn voor jongens bestaat uit modieuze jassen in de kleuren blauw en rood.

 

We hebben ook tommy Hilfiger truien en sweaters!

 

Tommy Hilfiger is ook gespecialiseerd in communiekleding!

 

Deleye heeft drie fysieke winkels : te Roeselare, Brugge en Kuurne. We verkopen kwalitatieve dames-, heren-, en kinderkleding, schoenen en accessoires tegen de juiste prijs. Je kunt er steeds voor kiezen om in een van onze winkels langs te komen of om te winkelen in onze webshop. Wij garanderen je uitstekende service en kwalitatief hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires online en in onze winkels.

Bestellen op Deleye.be gaat heel gemakkelijk. Je kunt rustig rondkijken in onze webshop en als je een item heeft gezien dat je graag bij ons zou willen bestellen kan dit heel snel afgehandeld worden.

Aarzel niet en bestel snel uw favoriete Tommy kledingstuk!