Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Jongens CKS broeken

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

CKS jongensbroeken online

In een outfit van CKS ziet je zoon er altijd verzorgd en cool uit. Het Belgisch modelabel vervaardigt kleding voor meisjes en jongens en accessoires. Alles is steeds kwalitatief heel goed en de prijs valt ook reuze mee. De jongenskleding is heel divers. Een echte omschrijving geven is moeilijk omdat je zowel sportieve, stijlvolle, stoere als klassieke jongenskledin van dit tof merk hebt. Voor iedere stijl heb je wel een outfit. De nieuwste collectie bestaat onder meer uit comfortabele broeken. Ze zitten als gegoten en ze ogen prachtig. Prima voor communie of lentefeest!

 

We hebben ook CKS voor meisjes.

 

Kies voor CKS op uw communie- of lentefeest. Een juiste keuze!

 

Ben je op zoek naar een nieuwe outfit voor je zoon? Bij Deleye hebben we een ruim assortiment van CKS voor boys.  

Zowel in onze drie winkels als online kan je zeker iets vinden die je past. Online winkelen bij Deleye is nu gemakkelijker dan ooit. Dankzij ons webteam kan je snel en veilig jouw aankopen verrichten. Na betaling sturen we zo snel mogelijk alles op. Stel dat je toch niet zo tevreden bent over jouw aangekochte goederen, dan kan je binnen een termijn van 14 dagen alles gratis terugsturen.