Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Jongens Tommy Hilfiger blazers/colberts

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tommy Hilfiger blazers/colberts jongens online

Wie aan Tommy Hilfiger denkt, denkt aan kwaliteit en klasse. De kleding is van superieure kwaliteit en de uitstraling is om U tegen te zeggen. Het logo met de kleuren wit, rood en blauw is wereldwijd gekend. Naast kleding voor jongens biedt Deleye ook herenkleding en meisjeskleding van het merk Tommy Hilfiger aan. Bij de nieuwe zomercollectie ’16 voor jongens kunnen elegante blazers niet ontbreken. Ze zijn stijlvol en ogen heel chique. Ze kunnen prima gecombineerd worden met andere Tommy Hilfiger kleding maar kunnen ook perfect met een ander merk gemixt en gematcht  worden. We hebben onder meer een jeansblazer, een donkerblauwe blazer met badge op de borst en een effen donkerblauwe blazer. 

 

Communie- of lentefeest? Met Tommy Hilfiger scoort u steeds! 

We hebben ook Tommy voor meisjes!

 

Koop nu uw Tommy Hilfiger blazer op Deleye.be. Velen hebben reeds genoten van het online shoppingsgevoel van Deleye. Probeer het ook en u zult versteld staan hoe snel en gemakkelijk alles gaat. U kunt steeds, ongeacht het uur, online bestellen. Onze webshop sluit nooit de deuren. 

Wenst u toch een bezoekje te brengen aan onze winkels, bekijk de eerst de openingsuren op Deleye.be. Geen tijd tijdens de week of op zaterdag? Geen probleem, de zondagmorgen staan de deuren vanaf 10h tot 12h voor u open.

 

U bent steeds welkom!